رعایت نکات مهم در خرید لباس پسرانه

به الیاف پارچه در هنگام خرید توجه کنید ، پسربچه ها از زمانی که شروع به راه افتادن می کنند تا حدود سن ۸ سالگی جنب و جوش زیادی دارند . ممکن است زمین بخورند و سر زانوهایشان ساییده شود . دکمه و زیپ لباس را خراب کنند و حتی تعداد دفعات شستشوی لباس پسرانه بیشتر از لباس دخترانه خواهد بود.

به همین علت لباس های خریداری شده باید از جنس مرغوب و بادوام باشند تا شما هزینه های زیادی را صرف خرید لباس بی کیفیت نکنید.

مدل و رنگ لباس بچه به گونه ای باشد که در هنگام شستشو آب نرود ، رنگ ندهد ، الیاف آن باز نشود و دکمه و تزئینات آن صدمه نبیند.

از طرفی لباسی که قرار است در طول روز تن کودک شما باشد به سرعت چروک نشود . یکی از ترفندهایی که می تواند به کمک شما بیاید این است که در زمان خرید 

لباس پسرانه آن را چند ثانیه مچاله کنید و اگر به راحتی چروک شد و باز نشد ؛ یعنی لباسی است که بسیار چروک پذیری بالایی دارد.

از فروشگاه هایی خرید کنید که اجازه پرو لباس کودک را بدهند . با این کار از مدل و سایز لباس کودک تان در همان فروشگاه مطمئن می شوید و پس از خرید و برگشتن به خانه دیگر دغدغه و پشیمانی نخواهید داشت.

لباس پسرانه باید متنوع بوده و دارای رنگ ها و مدل های زیادی باشد . قبل از اینکه برای خرید به بیرون بروید ابتدا کمد لباس فرزندتان را نگاهی بیندازید ، سعی کنید مدل ها و رنگ هایی که در کمد لباس او نیست را در اولویت خرید قرار دهید . به این صورت کم کم کمد او متنوع تر خواهد شد.

به علت رشد سریع بچه ها بهتر است یک سایز بزرگتر از سایز دقیق او لباس خریداری کنید.

از فصل حراج ها به خوبی استفاده کنید . مثلا اگر در زمستان حراج لباس بهاری یا تابستانی وجود دارد از این فرصت استفاده کنید . فقط یک سایز بزرگتر برای او خرید لباس انجام دهید.

با توجه به فعالیت پسربچه ها بهتر است برای لباس های راحتی و بازی آن ها خیلی هزینه نکنید زیرا امکان دارد لباس ها زودتر برای آن ها تنگ شود یا بر اثر بازی و شستشوی زیاد دوام بالایی نداشته باشد.

حتما نظر کودک خود را در مورد انتخاب لباس پسرانه بپرسید . کودکان بعد از ۴ سالگی می توانند در پوشش خود نظر بدهند . این کار هم حس خوبی به کودک می دهد و هم قدرت تصمیم گیری را در همان زمان با او تمرین خواهید کرد.

به سایز لباس ها دقت کنید . کشورهای مختلف شماره و اندازه سایزشان با هم متفاوت است . این نکته را در نظر بگیرید.

راحتی فرزند شما از هر چیزی مهم تر است . کودکان پوست بدن حساسی دارند بنابراین قبل از پوشاندن لباس های نو آن ها را بشویید و از لباس های با الیاف طبیعی که ضد حساسیت هستند استفاده کنید.

انتخاب رنگ مناسب برای لباس پسرانه

کودکان رنگ ها را دوست دارند و نسبت به آن ها واکنش نشان می دهند . آن ها خیلی زود رنگ ها را تشخیص می دهند و بین آن ها تفاوت قائل می شوند.

رنگ های گرم مانند قرمز ، نارنجی ، زرد و قهوه ای معمولا کودک را پرانرژی می کند و باعث هیجان می شود . و رنگ های سرد برخلاف رنگ های گرم باعث آرامش آن ها می شود . رنگ های آبی ، سبز و بنفش جزء این رنگ ها می باشند . بهتر است در فصل سرما کمتر به سراغ این رنگ ها در 

لباس پسرانه برویم.

رنگ های خنثی از ترکیب دیگر رنگ ها به وجود می آیند . قرار گرفتن آن در کنار رنگ های دیگر باعث جلوه بیشتر می شود . رنگ های سفید ، شیری ،طوسی و خاکستری از جمله رنگ های خنثی هستند.

اگر به دنبال رنگ مناسبی برای لباس کودکتان هستید بهتر است روان شناسی رنگ ها را به خوبی یاد بگیرید . در هنگام خرید رنگ هایی را انتخاب کنید که با روحیه کودکتان سازگاری داشته باشد . حتما از رنگ های خنثی برای ست کردن لباس ها با هم نیز استفاده کنید.

برای شیک تر به نظر رسیدن لباس در تن فرزندتان می توانید از دو رنگ متضاد که در عین حال مکمل هم هستند نیز استفاده کنید . این کار باعث جلب توجه زیاد خواهد شد.

انواع تیپ های مناسب لباس پسرانه

امروزه تنوع در لباس پسرانه بسیار شده تا جایی که با توجه به سن ، موقعیت و مکانی که قرار است فرزند شما در آن قرار گیرد لباس مناسب آن را خواهید داشت.

لباس های رسمی جهت شرکت در میهمانی ها و مجالس مانند کت و شلوارهای پسرانه با تنوع مدل و رنگ امروزه در بازار موجود هستند.

لباس های اسپرت شامل شلوارهای جین و کتان ، تی شرت ها ، پیراهن های دکمه دار که کودک شما را تبدیل به یک جوجه جنتلمن خواهد کرد ، کت های اسپرت تک مناسب پسران با اکسسوری هایی مانند ساسبند ، کلاه و پاپیون.

پوشاندن کفش های کالج برای پسربچه ها که امروزه به علت مد و همین طور راحتی پای او بسیار مورد استقبال قرار گرفته اند.

لباس های نخی مناسب لباس بازی و منزل که در انواع ست بلوز و شلوار ، تاپ و ، تی شرت و شلوارک و یا به صورت تکی فراوان هستند.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها